Projecte

ACTIVEMELSBUITS és una acció artística per visualitzar els 9.434 habitatges buits de la ciutat de Manresa


QUÈ? 

Visualitzar de forma artística i participativa els nombrosos habitatges buits que té la ciuat. Actualment Manresa disposa aproximadament d'uns 9.400 pisos buits ( el 24% del seu parc d'habitatges).

QUI?

L'acció és organitzada per un grup de joves del Cercle Artístic (Clara Casas, Alba Domínguez, Jordi Mira,
Aina Sallés i Ester Tatjé) amb la participació de més de 200 nens procedents de CAUS i ESPLAIS de Manresa, així com amb la col·laboració d'entitats de la ciutat. (consulta les entitats col·laboradores).

COM?

Mitjançant un joc de ciutat es representarà de forma simbòlica els més de 9.000 pisos buits tot traçant una línia pels carrers de la ciutat de Manresa. La línia delimitarà aproximadament el que ocuparien tots els pisos que hi ha buits a Manresa en el cas que els ajuntéssim un al costat de l'altre.

9.434 habitatges buits (font Idescat). Dades corresponents al 2011.
9.434 habitatges buits x 70m² = 660.380m² (superfície total aproximada)


ON?
La intervenció tindrà lloc a Manresa pels diferents carrers de la ciutat compresos entre, Barri antic, Escodines, Passeig Pere III, Bases de Manresa, Poble Nou i Plaça Catalunya.


QUAN?
L'acció tindrà lloc el dissabte 15 de març en els següents horaris:
- - Exposició a Sant Domènec: de 10h a 21H
- - Joc de Ciutat (on hi participaran CAUS i ESPLAIS): de 16 a 20H

PER QUÈ? 
Per aportar al debat, ja existent, de la situació de l'habitatge de Manresa una nova visió, un nou punt de vista des del qual interpretar la realitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada